Om oss

Nära till jobbet 

Inzpiration Norden AB har samarbetat med varumärken, butiker och butikskedjor sedan 2004. Och trots att vi är rikstäckande ser vi oss faktiskt som en lokal samarbetspartner. Vilket också stämmer helt och hållet. Våra kunder finns över hela landet. Därför gör vi det med. Vi har huvudkontoret i Kungsbacka men med 8 lokala regionchefer, strategiskt utplacerade, täcker vi större delen av Sverige.

Det måste hända någonting

Vi vill öka våra kunders försäljning. Det är vårt uppdrag, oavsett storlek och budget på projektet. Dock är alla kunder olika och tillvägagångssätten kan variera en hel del. Så vi har försökt att lära oss så mycket som möjligt, och skapat ett ovanligt brett utbud av tjänster. Kunskap används bäst när den blandas med kreativitet. Och tillsammans med kunden försöker vi alltid klura ut den smartaste vägen till resultatet. Effektivt och effektfullt.

 

Våra kunder finns över hela landet. Därför gör vi det med.

30 000 arbetsdagar om året 

Så många eventdagar blir det faktiskt när man räknar ihop dem. Trots att det är en häpnadsväckande siffra även för oss blir det lite mer förståeligt när man tänker på att vi sysselsätter fler än 400 medarbetare varje månad. Eftersom vi gör allt inhouse får vi ändå full överblick – från första tanken till genomfört event och återrapportering.

VÅRA

VÅRA TJÄNSTER

Våra tjänster kan kopplas samman och anpassas fritt. Och vi kommer gärna med rekommendationer när ni ska ta fram en aktivitet. Nedan kan du läsa om några av de tjänster vi erbjuder.

icon-butiksevent

BUTIKSEVENT

Vi har lång erfarenhet av butiksevent. Stora som små, beprövade och helt unika. En del är återkommande medan andra är kopplade till en stor händelse. Behöver ni hjälp vid en mässa kan vi representera er på plats. Vi hjälper också gärna till med samarbeten mellan leverantörer. Där produkterna lyfter varandra.

icon-sampling

SAMPLING

Vår geografiska spridning och stora kontaktnät gör att vi kan sköta logistik och sampling av stora volymer över hela Sverige, samtidigt. Medarbetarna har vana av att stå i butik såväl som på marknadsplatser. Och vi representerar alltid våra kunder med seriositet och stolthet.

icon-merchandising

MERCHANDISING

Behöver en produktserie få lite extra uppmärksamhet? Låt oss hjälpa till med presentationen. Vi erbjuder plockhjälp och vår inhouseavdelning kan ta fram alla möjliga varianter av displaymaterial.

icon-kundundersokning

KUNDUNDERSÖKNING

Att kunna se på sin tjänst ur ett kundperspektiv är en svårslagen styrka hos ett företag. Vi hjälper er med mystery shopping, kundnöjdhetsundersökningar och andra insatser för att, med precision, ta redo på vilken köpupplevelse ni faktiskt erbjuder. Baserat på informationen kommer vi sedan med rekommendationer kring hur upplevelsen kan optimeras ytterligare.

icon-produktfoto

PRODUKTFOTO

Vill ni ge mer liv åt webbplatsen, en annonskampanj eller en broschyr? Vi tar hand om hela fotograferingen oavsett om ni behöver bilder på en enskild artikel, bilder i butik eller produktbilder i levande miljö. Vi kan också komponera egna recept, tillaga och fotografera. Snyggt och enkelt.

icon-filmproduktion

FILMPRODUKTION

Vi producerar filmer som instruerar, dokumenterar eller uppmanar. Beroende på vad ni har för önskemål. Om ni vill presentera ett nytt system för era anställda kan en instruktionsfilm göra susen. Eller så kanske ni vill dela med er av ett extra lyckat event i sociala medier. Ni behöver bara en idé, så sätter vi den i rörelse.

icon-peronaluthyrning

PERSONALUTHYRNING

Under ett år kan personalbehovet variera. Vi hjälper till där det behövs. Kontakta oss om ni behöver personal för ombyggnationer, säljkår, uppföljning i butik, lagerarbete eller kampanjskyltning. Eller om det finns andra skäl att förstärka personalstyrkan. Det spelar ingen roll om ni verkar inom dagligvaru- eller fackhandel. Vi garanterar rätt personal, i rätt tid, på rätt plats.

icon-kontraktiviteter

KORTAKTIVITETER

De flesta vet att lojalitet lönar sig. Men som bekant tar inte alltid medlemmarna del av sin belöning. Vi stöttar i utbildningen av er personal, så att de blir bättre rustade för att informera om medlemskap. Vi kan också hjälpa till att värva nya medlemmar och upplysa de befintliga om fördelarna med att använda sitt kort oftare.

icon-rapportering

ÅTERRAPPORTERING

Vi arbetar löpande med återrapportering och utvärdering av våra insatser. Samtliga demonstrationer sammanfattas och de undersökningar som genomförs under uppdraget redovisas i vår databas. Så lättillgängligt och överskådligt som möjligt.

UTVALDA

SAMARBETSPARTNERS

Vi arbetar tillsammans med fler än 160 olika företag och varumärken. Trots att vi uppskattar alla samarbeten får vi tyvärr inte plats med alla på webbplatsen. Men här är ett urval.

logo-almondy
logo-arla
logo-frodinge
logo-garant
logo-geavlia
logo-nilsson
logo-nivea
logo-pampers
logo-santamaria
logo-scan
logo-wapno
Willys logo

VILL DU

VETA MER?